Kdo smo

  Smo slovensko podjetje, ki želi z vami deliti strast in navdušenje nad izjemno aromo in močjo ingverja v vrhunskih preizkušenih pijačah ROCHESTER GINGER.

  Podjetje in znamka Rochester Ginger sta znana po izjemno močni brezalkoholni naravni ingverjevi pijači - Rochester Ginger. To pripravljajo na tradicionalen način, po angleškem receptu iz leta 1870, ki ga je prva razvila prababica danes njihovega glavnega mojstra za mešanje pijač. Receptura sega v čas Charlesa Dickensa in ostaja neprecenljiva skrivnost družine Edwards, ki že več kot 30 let na podlagi vrednot blagovne znamke, ohranjanja tradicije in nenehnega razvoja, stremi svojemu cilju – ponuditi najboljše brezalkoholne pijače z ingverjem.
   
  Rochester Ginger vsebuje kar 14 % stisnjenega ingverja in se lahko pije hladen ali vroč, samostojno ali mešan. V Veliki Britaniji je postal ena najbolj priljubljenih brezalkoholnih pijač.
   
  Rochester Ginger je odličen za srkanje, mešanje z gazirano mineralno vodo. Perfekten dodatek k sadnim sokovom ali smutijem, žganim pijačam in odlična sestavina za mocktaile in koktajle. Uporablja pa se tudi v kuhinji. Ogromno načinov uporabe na osnovi izjemnega okusa, ki navduši vsakogar in neprecenljivi zdravilni učinki ingverja v enem!

  Studio ANK

  Brilejeva 12
  Ljubljana
  Tel.: +386 31 704 769

  Sledite nam

  rochester ginger promo4